Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
 

STRATH YRTTIVALMISTE 250 ML

Tuotteen ostaminen kerryttää S-ryhmän Bonusta
1754 eur
Tuotteen saatavuus

Tilaustuote. Varmista saatavuus apteekista. Arvioitu toimitusaika tilaustuotteille 1-7 vrk.

Toimitustavat
  • Nouto Prisma Kaaren Kauppakassista
  • Nouto Apteekki Isokanteleesta
  • Kuljetus valitsemaasi postiin tai pakettiautomaattiin
  • Kuljetus kotiin
  • Pikatoimitus samana päivänä (ma-pe, 3h perillä)

Yrttihiivavalmiste ravintolisä 250 ml

Nestemäinen Strath

Suositeltava vuorokausiannos ja käyttöohje: Aikuisille 1 tl (5 ml) ja lapsille ½ tl (2,5 ml) 2-3 kertaa päivässä ennen ateriaa joko sellaisenaan tai sekoitettuna maitoon tai mehuun. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Vuorokausiannos: yrttihiivaa 5ml (5,4g), 7,5ml (8,1g), 10ml (10,8g), 15 ml (16,2g)

Nestemäistä ei suositella gluteeniallergisille sisältämänsä ohramallasuutteen vuoksi. Eikä alle 1-vuotiaille lapsille sen sisältämän hunajan vuoksi.

Alkoholi 4,5 til-%

  • kasviperäinen
  • laktoositon
Lisää toivelistaan
Lyhyt tuotekuvaus:

Yrttihiivavalmiste ravintolisä 250 ml

Käyttötarkoitus:

Strath yrttihiivavalmiste sisältää 61 erilaista ravintoainetta hyvin imeytyvässä muodossa. Strath on luonnonmukainen tuote ja sen sisältämät ravinteet vahvistavat ja tasapainottavat kehoa kun on väsynyt, stressaantunut ja kaipaa jaksamista arkeen. Strath sopii koko perheelle, raskaana oleville ja imettäville naisille,  urheilijoille, opiskelijoille, vanhuksille. 

Annostelu:

1-3 tl (5-15 ml) päivässä sellaisenaan tai mehuun sekoitettuna. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosaluettelo:

Plasmolysoitu yrttihiiva 83 % (plasmolysoitu hiiva, fruktoosi, dekstroosi, yrttisekoitus), ohramallasuute 9 %, appelsiinisiirappi 5 % (sokeri,vesi, appelsiinimehutiiviste), hunaja 3 %.

Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Säilytys:

Huoneenlämmössä