Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
Olemme ottaneet käyttöön uuden kirjautumistavan (S-käyttäjätili). Kurkkaa lisää usein kysytyistä kysymyksistämme.
 

MULTI-TABS 50+ 100 TABL

Tuotteen ostaminen kerryttää S-ryhmän Bonusta
1542 eur
Tuotteen saatavuus

Heti saatavissa

Toimitustavat
  • Nouto Prisma Kaaren Kauppakassista
  • Nouto Apteekki Isokanteleesta
  • Kuljetus valitsemaasi noutopisteeseen
  • Kuljetus valitsemaasi postiin tai pakettiautomaattiin
  • Kuljetus kotiin
  • Pikatoimitus samana päivänä (ma-pe, 3h perillä)

Multi-tabs 50+ on monivitamiini- ja kivennäisainetabletti yli 50-vuotiaille. Multi-tabs 50+ sisältää esimerkiksi D-vitamiinia ja kalsiumia, jotka ovat välttämättömiä luuston terveydelle.

Lisää toivelistaan
Lyhyt tuotekuvaus:

Multi-tabs 50+ on monivitamiini- ja kivennäisainetabletti yli 50-vuotiaille. Multi-tabs 50+ sisältää esimerkiksi D-vitamiinia ja kalsiumia, jotka ovat välttämättömiä luuston terveydelle.

Käyttötarkoitus:

Ravintolisä. Monivitamiini-kivennäisainevalmiste aikuisille.

Annostelu:

Suositeltu vuorokausiannos: 1 tabletti päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Sisältö:

Vaikuttavat ainesosat: Vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää:
A-vitamiini: 800 µg

D-vitamiini: 10 µg

E-vitamiini: 9 mg

C-vitamiini: 75 mg

B1-vitamiini: 0,94 mg

B2-vitamiini: 1,4 mg

Niasiini: 15,5 mg

B6-vitamiini: 1,15 mg

Foolihappo: 300 µg

B12-vitamiini: 2 µg

Biotiini: 50 µg

Pantoteenihappo: 6 mg

Kalsium: 250 mg

Rauta: 9 mg

Sinkki: 8 mg

Kupari: 0,9 mg

Mangaani: 1,8 mg

Seleeni: 45 µg

Kromi: 40 µg

Jodi: 150 µg

Ainesosaluettelo:

Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), L-askorbiinihappo, dikalsiumfosfaatti, ferrofumaraatti, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, talkki), sinkkioksidi, kalsium-D-pantotenaatti, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), mangaanisulfaatti, sakkaroosi, kuparisulfaatti, liivate, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, kasviöljyt (kookos, palmunydin), tiamiinimononitraatti, retinyyliasetaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromikloridi, kaliumjodidi, natriumselenaatti, hapettumisenestoaine (butyylihydroksitolueeni [BHT]), D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini, värit (titaanidioksidi, rautaoksidit ja -hydroksidit). 

Huomioitavaa:

Yli 50-vuotiaille. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Jos käytössä on lisäksi muita A-vitamiinia sisältäviä ravintolisiä, käänny lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen puoleen. Tuote sisältää rautaa, joka saattaa olla suurina annoksina haitallista lapsille. Mikäli sitä otetaan vahingossa liikaa, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen.

Säilytys:

Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä alle +25 °C. Tuote on säilytettäväpienten lasten ulottumattomissa. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Älä käytä tuotetta, jos kannen sinetti on rikki.