Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
Olemme ottaneet käyttöön uuden kirjautumistavan (S-käyttäjätili). Kurkkaa lisää usein kysytyistä kysymyksistämme.
 

SYMBIOSYS Cystalia annospussi 30 kpl

Tuotteen ostaminen kerryttää S-ryhmän Bonusta
2020 eur
Tuotteen saatavuus

Tilaustuote. Varmista saatavuus apteekista. Arvioitu toimitusaika tilaustuotteille 1-7 vrk.

Toimitustavat
  • Nouto Prisma Kaaren Kauppakassista
  • Nouto Apteekki Isokanteleesta
  • Kuljetus valitsemaasi noutopisteeseen
  • Kuljetus valitsemaasi postiin tai pakettiautomaattiin
  • Kuljetus kotiin
  • Pikatoimitus samana päivänä (ma-pe, 3h perillä)

SYMBIOSYS® Cystalia on tuote, joka sisältää tarkasti valittuja Lactobacillus rhamnosus R06- ja Lactobacillus plantarum LP02 -bakteerikantoja sekä karpaloa. Suussahajoava valmiste on laktoositon, gluteeniton ja sopii vegaaneille.

Lisää toivelistaan
Lyhyt tuotekuvaus:

SYMBIOSYS® Cystalia on tuote, joka sisältää tarkasti valittuja Lactobacillus rhamnosus R06- ja Lactobacillus plantarum LP02 -bakteerikantoja sekä karpaloa. Suussahajoava valmiste on laktoositon, gluteeniton ja sopii vegaaneille.

Käyttötarkoitus:

SYMBIOSYS® Cystalia on tuote, joka lisää laktobasillien määrää. Valmisteen koostumus perustuu tarkasti valittujen bakteerikantojen ja karpalon yhdistelmään. Annospusseissa oleva valmiste auttaa oman bakteeritasapainon löytämisessä ja on tarkoitettu täydentämään monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota.

Annostelu:

Ota yksi SYMBIOSYS® Cystalia -annospussi aamuisin vähintään 4 viikon ajan ja jatka sen jälkeen käyttöä tarpeen mukaan. Jauhe liukenee suussa nopeasti ja soveltuu nieltäväksi ilman vettä. 

Sisältö:

Yksi annospussi sisältää 2 miljardia bakteeria, jotka edustavat kahta eri bakteerikantaa: Lactobacillus rhamnosus LR06 ja Lactobacillus plantarum LP02. Lisäksi se sisältää 500 mg karpaloa. Valmiste on gluteeniton, laktoositon ja sopii vegaaneille.

Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet: sorbitoli, ksylitoli; Karpalo (Vaccinium macrocarpon Aiton, marja); Aromi: mustikka; Paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi; Kapseloidut mikro-organismit: Lactobacillus rhamnosus LR06 (DSM 21981), Lactobacillus plantarum LP02 (LMG -21020), Maltodekstriini.

Huomioitavaa:

Liiallinen käyttö voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia. 
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elintapoja.

Raskaus ja Imetys:

Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Säilytys:

Säilytä SYMBIOSYS® Cystalia -valmiste kuivassa ja viileässä. Älä säilytä valmistetta jääkaapissa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Koko:

Yksi SYMBIOSYS® Cystalia -pakkaus sisältää 30 annospussia.

Muut tiedot:

Mustikanmakuinen.