Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
Olemme ottaneet käyttöön uuden kirjautumistavan (S-käyttäjätili). Kurkkaa lisää usein kysytyistä kysymyksistämme.
 

ACICLOVIR SANDOZ 200 mg tabl 25 kpl

Lääke
778 eur
Tuotteen saatavuus

Tilaustuote. Varmista saatavuus apteekista. Arvioitu toimitusaika tilaustuotteille 1-7 vrk.

Toimitustavat
 • Nouto Prisma Kaaren Kauppakassista
 • Nouto Apteekki Isokanteleesta
 • Kuljetus valitsemaasi noutopisteeseen
 • Kuljetus valitsemaasi postiin tai pakettiautomaattiin
 • Kuljetus kotiin
 • Pikatoimitus samana päivänä (ma-pe, 3h perillä)

Aciclovir Sandoz -tabletit on tarkoitettu lääkärin aiemmin toteaman toistuvan huuliherpeksen hoitoon yli 18-vuotiaille aikuisille. Ne estävät herpesviruksen lisääntymisen ja nopeuttavat yskänrokon paranemista.

Lyhyt tuotekuvaus:

Aciclovir Sandoz -tabletit on tarkoitettu lääkärin aiemmin toteaman toistuvan huuliherpeksen hoitoon yli 18-vuotiaille aikuisille. Ne estävät herpesviruksen lisääntymisen ja nopeuttavat yskänrokon paranemista.

Käyttötarkoitus:

Aciclovir Sandoz -tabletit on tarkoitettu lääkärin aiemmin toteaman toistuvan huuliherpeksen hoitoon. Niiden vaikuttava aine, asikloviiri, estää herpesviruksen lisääntymisen ja nopeuttaa yskänrokon paranemista tai jopa ehkäisee huuliherpeksen etenemisen rakkulavaiheeseen. Aciclovir Sandoz on tarkoitettu yli 18-vuotiaille aikuisille, joiden immuunipuolustus ja munuaisten toiminta on normaali.

Annostelu:

- Hoito on aloitettava heti ensimmäisten oireiden (esim. pistelyä, kutinaa tai kirvelyä) ilmaannuttua- Ajoissa aloitettu hoito jopa ehkäisee huuliherpeksen etenemisen rakkulavaiheeseen- Hoito voidaan aloittaa myös myöhemmässä turvotus- tai rakkulavaiheessa, mutta tällöin hyöty voi olla vähäisempi- Yli 18-vuotiaille aikuisille 1 tabletti 5 kertaa päivässä 5 päivän ajan- Ei alle 18-vuotiaille ilman lääkärin määräystä- Katso tarkemmat ohjeet annostelusta pakkausselosteesta

Huomioitavaa:

- Itsehoidossa asikloviiria ei saa käyttää sukupuolielinten tai silmän herpesinfektion hoitoon- Käänny lääkärin puoleen, ellei oireilu lievity 5 päivän kuluessa tai jos tunnet olosi huonommaksi- Katso tarkemmat ohjeet tartunnan leviämisen ehkäisystä pakkausselosteesta- Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä tai jos käytät muita lääkkeitä, varmista lääkkeen sopivuus pakkausselosteesta, apteekista tai lääkäriltäsi

Yleiset Haittavaikutukset:

Aciclovir Sandoz -tablettien yleisiä haittavaikutuksia ovat päänsärky, huimaus, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, vatsakipu, kutina, ihottuma, valoherkkyys, väsymys ja kuume.Tämä lääke voi harvinaisissa tapauksissa aiheuttaa hengenvaarallisen allergisen reaktion (anafylaksi). Hakeudu heti lääkäriin, jos saat hoidon aikana voimakkaita allergisia oireita (hengitysvaikeudet, kasvojen ja huulten turpoaminen).Katso tarkemmat tiedot mahdollisista haittavaikutuksista pakkausselosteesta.

Raskaus ja Imetys:

Asikloviirin käyttöä itsehoidossa ei suositella raskauden ja imetyksen aikana

Linkki pakkausselosteeseen:

Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä

Rinnakkaisvalmisteet
 1. ACLOVIR 200 mg tabl 25 fol
  Lääke
  ACLOVIR 200 mg tabl 25 fol
  847 eur
 2. ACYRAX 200 mg tabl 25 fol
  Lääke
  ACYRAX 200 mg tabl 25 fol
  847 eur