Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
Tällä hetkellä Eezeryn toimituksissa saattaa esiintyä viiveitä, pahoittelemme häiriötä. 
 

CALOGEN neste, komponenttivalmiste 4x200 ml

Tuotteen ostaminen kerryttää S-ryhmän Bonusta
5171 eur
Tuotteen saatavuus

Tilaustuote. Varmista saatavuus apteekista. Arvioitu toimitusaika tilaustuotteille 1-7 vrk.

Toimitustavat
  • Nouto Prisma Kauppakassista
  • Nouto apteekista
  • Kuljetus valitsemaasi noutopisteeseen
  • Pikatoimitus samana päivänä (3h perillä)

Maku: Mansikka.

Calogen on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu runsasenergiaista ruokavaliota tarvitsevien henkilöiden ravitsemushoitoon. Soveltuu lasten ja aikuisten ruokavalion energiasisällön lisäämiseen. Voidaan käyttää myös rasvalisänä tai rasvalähteenä mm. lasten letkuruokinnassa. Calogen-pullosta on hyvä pitää kiinni sen ainutlaatuisen ja ergonomisen muotoilun ansiosta, joten annostelu on helppoa. Hyvä rasvahappokoostumus. Sopii käytettäviksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla energian tarve on lisääntynyt kuten esim. ikääntyneille sekä vajaaravitsemustilasta kärsiville. Sopivat käytettäviksi myös: proteiinirajoitteinen ruokavalio; runsasenergiainen; nesterajoitteinen ruokavalio; ketogeeninen ruokavalio; aminohappo- tai hiilihydraattiaineenvaihdunnan häiriöt.

Calogen

Ominaisuudet

Pitkäketjuisia rasvahappoja ja vettä sisältävä rasvaemulsio, joka sopii sekä aikuisille että lapsille (4,5 kcal/ml). Maidoton, laktoositon, gluteeniton, kuiduton.

Indikaatiot

Tarkoitettu runsasenergiaista ruokavaliota tarvitsevien henkilöiden ravitsemushoitoon. Voidaan käyttää myös rasvalisänä tai rasvalähteenä mm. lasten letkuruokinnassa.

Käyttö

Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Calogenia voidaan annostella syöttöletkuun tai käyttää ruoan lisänä. Suun kautta Calogen voidaan antaa sellaisenaan laimentamattomana tai maitoon tai veteen sekoitettuna. Calogenia voidaan lämmittää, muttei keittää eikä sekoittaa kiehuvaan nesteeseen. Vajaaravitsemuksen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa energialisänä lääkkeenomaisesti 30 ml x 3 (= 400 kcal) päivässä esim. lääkejaon yhteydessä.

Huomioitavaa

Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Mansikanmakuinen ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Maut

Mansikka, Neutraali.

Annostus

Lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan.

Säilytys

Avaamatomana huoneenlämmössä, avattuna 14 vrk jääkaapissa. Säilytetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Parasta ennen -päiväys on merkitty pakkaukseen.

Korvattavuus

Alempi erityiskorvausryhmä. Synnynnäiset aineenvaihdunnan häiriöt (503), päivittäistä letkuruokintaa vaativat tilat (504). Peruskorvattava. Ravintoaineiden, lähinnä rasvojen, vaikeat imeytymishäiriöt (601), lasten vaikeat aliravitsemustilat (602).

Lisää toivelistaan