Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
Olemme ottaneet käyttöön uuden kirjautumistavan (S-käyttäjätili). Kurkkaa lisää usein kysytyistä kysymyksistämme.
 

FORTINI MULTI FIBRE neste, lasten täydennysravintovalmiste 4x200 ml

Tuotteen ostaminen kerryttää S-ryhmän Bonusta
923 eur
Tuotteen saatavuus

Tilaustuote. Varmista saatavuus apteekista. Arvioitu toimitusaika tilaustuotteille 1-7 vrk.

Toimitustavat
  • Nouto Prisma Kaaren Kauppakassista
  • Nouto Apteekki Isokanteleesta
  • Kuljetus valitsemaasi noutopisteeseen
  • Kuljetus valitsemaasi postiin tai pakettiautomaattiin
  • Kuljetus kotiin
  • Pikatoimitus samana päivänä (ma-pe, 3h perillä)

Fortini Multi Fibre on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste. Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, joten soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi 1–12 -vuotiaille. Sisältää ainutlaatuisen patentoidun MF6TM-ravintokuituseoksen, jossa on normaalia ruokavaliota vastaava liukenevien ja liukenemattomien kuuden kuidun seos, joka tasapainottaa suoliston toimintaa. Saatavana reseptejä ja tarjoiluvinkkejä. Fortini-pullosta on hyvä pitää kiinni sen ainutlaatuisen ja ergonomisen muotoilun ansiosta. Pakkauksen ilme on lapsekas iloisine eläinhahmoineen. Kun folion lävistää pullon mukana tulevalla pillillä, tuote on helposti ja siististi nautittavissa.

Fortini Multi Fibre

Ominaisuudet

Runsaskuituinen ja -energiainen (1,5 kcal/ml) yli 1-vuotiaiden lasten pirtelömäinen täydennysravintovalmiste. Ravitsemuksellisesti täysipainoinen. Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Indikaatiot

Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi lapsille, joilla on äkillinen lisääntynyt ravinnontarve: (korva-) infektiot, (kitarisa-, nielurisa-) leikkaukset, ripulointi, oksentelu, palovammat, vaikea trauma, sepsis, tai jotka tarvitsevat pitkäaikaista ravitsemushoitoa (anoreksia, syöpä, synnynnäinen sydänvika, neuropsykiatriset häiriöt, kystinen fibroosi).

Käyttö

Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä, kaakaonmakuinen juoma maistuu myös lämmitettynä. Erityisesti neutraalinmakuinen sopii käytettäväksi myös ruoanvalmistuksessa. Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Huomioitavaa

Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan.

Maut

Kaakao, Mansikka, Neutraali, Banaani.

Annostus

Lisäravintona ravinnontarpeen mukaan 1–3 pulloa/vrk, ainoana ravinnonlähteenä 1–12-vuotiaille 4–6 pulloa/vrk energiantarpeen mukaan.

Säilytys

Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Korvattavuus

Peruskorvattava: Ravintoaineiden, lähinnä rasvojen, vaikeat imeytymishäiriöt (601), lasten vaikeat aliravitsemustilat (602).

Lisää toivelistaan