Apteekki IsokanneL

Hyvän olon ammattilainen palveluksessasi

Asiantuntijat palveluksessasi

S-Apteekin toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaa Apteekki Isokanteleen ammattitaitoinen farmaseuttinen henkilökunta.

Ylläpidämme jatkuvasti ammattitaitoamme voidaksemme toimia parhaalla mahdollisella tavalla omalla sektorillamme terveydenhuollossa. Erikoisosaamisen mahdollistamiseksi henkilökunnassamme on omat vastuuhenkilönsä mm. astman, diabeteksen, sydämen ja haavojen hoitoon. Meiltä voit kysyä neuvoa kaikissa omaa hyvinvointiasi askarruttavissa asioissa.

 

Apteekkituotteet verkosta

Apteekki Isokannel palvelee S-Apteekin verkkotoimituksilla koko maan laajuisesti sekä apteekkimyymälässä Helsingin Kannelmäessä sijaitsevassa kauppakeskus Kaaressa.

Apteekkimme farmaseuttinen henkilökunta opastaa ja neuvoo mielellään verkkotilaustesi yhteydessä sähköpostin ja puhelimen välityksellä, sekä kasvotusten myymälässä.

Apteekki Isokanteleessa tekemilläsi ostoilla voi kerryttää S-ryhmän Bonusta ei-lääkkeellisistä tuotteista niin S-Apteekin verkkokaupassa kuin Kaaren myymälässäkin. Tervetuloa!

 

Lääkeneuvonta

Haluatko keskustella lääkkeiden oikeasta käytöstä tai tarkistaa eri lääkkeiden yhteensopivuuden? Käänny farmaseuttiemme puoleen, me autamme mielellämme!


Yhteystiedot

APTEEKKI ISOKANNEL
Kantelettarentie 1
00420 Helsinki

Sähköposti: apteekkiisokannel@apteekit.net

Apteekkimyymälä: (09) 477 8010

Verkkokaupan asiakaspalvelun puhelinnumero: 041 317 5310

Aukioloajat

ma-pe 9–20
la 9–18
su 12–17

Apteekkari

Nanna Honkanen