S-apteekin blogi

Ehdotetut artikkelit
 1. Kesä saapuu - näin suojaudut auringolta

  Kesä saapuu - näin suojaudut auringolta

 2. Huolehdi nesteytyksestä kesällä

  Huolehdi nesteytyksestä kesällä

 3. Mitä S-Apteekista mukaan mökille?

  Mitä S-Apteekista mukaan mökille?

 1. Mitä S-Apteekista mukaan mökille?

  Mitä S-Apteekista mukaan mökille?

  Suomen kesän parhaimpiin aktiviteetteihin kuuluu mökillä rentoutuminen ja luonnosta nauttiminen. Kokosimme sinulle mökkireissun ostoslistan valmiiksi.

  Lue lisää
 2. Huolehdi nesteytyksestä kesällä

  Huolehdi nesteytyksestä kesällä

  Kesähelteillä on hyvä muistaa riittävä ja oikea nesteytys. Tässä artikkelissa käymme läpi parhaimmat janojuomat, ravintosuositukset kuin myös saunomisen ja urheilun ajan oikeaoppisen nesteytyksen.

  Lue lisää
 3. Kesä saapuu - näin suojaudut auringolta

  Kesä saapuu - näin suojaudut auringolta

  Kesähelteiden saapumiseen kannattaa varautua hyvissä ajoin uusimalla aurinkosuojatuotteet! Tässä artikkelissa pyrimme käymään läpi tärkeimmät vinkit niin uusille auringonystäville kuin kokeneille kesäkonkareille.

  Lue lisää
 4. Helpotusta allergiaoireisiin S-Apteekista

  Helpotusta allergiaoireisiin S-Apteekista

  Kevät koputtelee jo ovella ja luonto herää eloon! Samalla kuitenkin lähes joka kolmas suomalainen herää tuttuihin oireisiin. Muun muassa koivun ja heinän aiheuttama siitepölyallergia on monelle tuttu riesa keväisin. Siitepölyallergian oireet voivat johtaa keskittymisvaikeuksiin, väsymiseen sekä haju- ja makuaistien heikentymiseen allergiasta kärsiessä.

  Lue lisää
 5. Hoida herkkää ihoa lempeästi

  Hoida herkkää ihoa lempeästi

  Herkkä iho on monen suomalaisen vaiva ja se voi herkistyä niin kasvojen kuin koko vartalon alueelta tekemällä olon todella epämukavaksi. Ota S-apteekin vinkit avuksesi herkän ihon hoitoon!

  Lue lisää
 6. Vinkit flunssakauteen

  Vinkit flunssakauteen

  Flunssakausi jyllää jälleen vuoden kylmimpinä kuukausina ja sen ehkäisyyn vaaditaan hyvää vastustuskykyä ja toisinaan myös hieman tuuria. Omilla valinnoilla ja pienillä arkisilla teoilla on kuitenkin iso merkitys, joten terveenä pysyminen on pitkälti myös omissa käsissäsi. Kokosimme yhteen viisi vinkkiä, joiden avulla ehkäiset tehokkaasti flunssaan sairastumista ja suojaat myös muita tartunnoilta!

  Lue lisää
 7. Ohjeet hengityssuojaimien ja kasvomaskien käyttöön

  Ohjeet hengityssuojaimien ja kasvomaskien käyttöön

  THL on antanut suosituksen maskin käyttöön julkisessa liikenteessä ja julkisissa tiloissa, silloin kuin turvaetäisyyksien pitäminen on mahdotonta. Katso täältä ohjeet hengityssuojaimien ja kasvomaskien käyttöön.

  Lue lisää
 8. Miten S-apteekki on varautunut koronavirustilanteeseen (Covid-19)?

  Miten S-apteekki on varautunut koronavirustilanteeseen (Covid-19)?   Teemme kaikkemme, jotta voimme myös poikkeustilanteen aikana huolehtia asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista. Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä aktiivisesti päivittäin ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia. Virustilanteen takia on mahdollista, että joudumme poikkeamaan tavanomaisista toimintatavoistamme ja Lue lisää
 9. Apteekkiin kotikoneelta

  Apteekkiin kotikoneelta

  Apteekki Isokannel palvelee asiakkaitaan myös verkossa. Apteekin itsehoitotuotteet voi tilata S-Apteekki.fi -verkkokaupan kautta postipakettina näppärästi, vaikka kotiovelle.

  Lue lisää
 10. Paineet kuriin pienin askelin

  Paineet kuriin pienin askelin

  Verenpaine kannattaa mitata säännöllisesti, sillä verenpaineen nousua ei välttämättä huomaa. Hoitamattomana se altistaa sydän- ja verisuonitauteihin ja on yksi merkittävimpiä aivoinfarktien aiheuttajia.

  Lue lisää

10 artikkelia

Näytä per sivu