S-apteekin blogi

 1. Ohjeet hengityssuojaimien ja kasvomaskien käyttöön

  Ohjeet hengityssuojaimien ja kasvomaskien käyttöön

  THL on antanut suosituksen maskin käyttöön julkisessa liikenteessä ja julkisissa tiloissa, silloin kuin turvaetäisyyksien pitäminen on mahdotonta. Katso täältä ohjeet hengityssuojaimien ja kasvomaskien käyttöön.

  Lue lisää
 2. Miten S-apteekki on varautunut koronavirustilanteeseen (Covid-19)?

  Miten S-apteekki on varautunut koronavirustilanteeseen (Covid-19)?   Teemme kaikkemme, jotta voimme myös poikkeustilanteen aikana huolehtia asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista. Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä aktiivisesti päivittäin ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia. Virustilanteen takia on mahdollista, että joudumme poikkeamaan tavanomaisista toimintatavoistamme ja Lue lisää
 3. Apteekkiin kotikoneelta

  Apteekkiin kotikoneelta

  Apteekki Isokannel palvelee asiakkaitaan myös verkossa. Apteekin itsehoitotuotteet voi tilata S-Apteekki.fi -verkkokaupan kautta postipakettina näppärästi, vaikka kotiovelle.

  Lue lisää
 4. Paineet kuriin pienin askelin

  Paineet kuriin pienin askelin

  Verenpaine kannattaa mitata säännöllisesti, sillä verenpaineen nousua ei välttämättä huomaa. Hoitamattomana se altistaa sydän- ja verisuonitauteihin ja on yksi merkittävimpiä aivoinfarktien aiheuttajia.

  Lue lisää

4 artikkelia

Näytä per sivu