Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
Olemme ottaneet käyttöön uuden kirjautumistavan (S-käyttäjätili). Kurkkaa lisää usein kysytyistä kysymyksistämme.
 

Mitä S-Apteekista mukaan mökille?

Suomen kesän parhaimpiin aktiviteetteihin kuuluu mökillä rentoutuminen ja luonnosta nauttiminen. Kokosimme sinulle mökkireissun ostoslistan valmiiksi.

Kylmägeelit ja -pakkaukset

Onko tiedossa mökkitalkoot? Hoida venähdykset, rasitusvammat ja niska-hartiaseudun kiputilat kylmägeelillä. Geeli auttaa myös nopeuttamaan lihasten palautumista fyysisestä rasituksesta. Helposti muotoiltavaa pakkausta voidaan käyttää kylmennettynä vähentämään kipua ja turvotusta. Lämmitettynä pakkaus sopii tulehduksettomien kiputilojen hoitoon.

Haavan puhdistus

Puhdista pienet haavat, ihonaarmut ja palovammat kirvelemättömällä antiseptisella puhdistusaineella.

Laastarit

Mikäli mökkisi sijaitsee veden ääressä, kannattaa mökkikassissa olla vettähylkiviä laastareita. Rakkolaastareita on hyvä myös olla varalla, joilla lievität kipua välittömästi ja suojaat ihoa hankaukselta. Laastari nopeuttaa myös rakon paranemista.

Nesteytyksestä huolehtiminen

Huolehdi tarpeeksi hyvästä nesteytyksestä koko mökkireissusi ajan. Vinkkejä nesteytykseen voit lukea artikkelistamme.

Hyttys- ja punkkikarkotteet

HyttysÄssä on eräs markkinoiden tehokkaimmista hyttyskarkotteista. HyttysÄssä lamauttaa hyttysen suunnistusaistin, jolloin hyttynen ei pysty havaitsemaan HyttysÄssällä suojattuja ihoalueita. Vaikutus kestää jopa 9 tuntia. PunkkiÄssä on hajusteeton valmiste punkkien, hyttysten ja hyönteisten karkottamiseen.

Auringolta suojautuminen

Parhaiten auringonsäteiltä voi suojautua niitä välttelemällä, mutta mikäli altistut auringolla mökillä, muista käyttää aurinkosuojatuotteita. Usein apteekissa kysellään voiko vartalovoidetta käyttää kasvoille. Meillä myynnissä olevat vartalovoiteet soveltuvat myös kasvojen alueelle, mutta erilaiset kasvoille suunnatut aurinkosuojatuotteet soveltuvat kasvojen iholle vielä paremmin. Voit lukea lisää auringolta suojautumisesta artikkelistamme.

Aftersun

Jos ihosi on suojautumisesta huolimatta päässyt palamaan, rauhoita se apteekin laadukkailla aftersun-tuotteilla.

Melatoniini

Häiritsevätkö valoisat kesäyöt tai uudenlainen mökin ympäristö yöuniasi? Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Myös korvatulpat ja unimaski voivat auttaa.

Hampaiden hoito reissussa

Kätevä Gum ActiVital Sonic paristohammasharja värisee puhdistaen hampaat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tämä paristokäyttöinen hammasharja kulkee mukaan matkallesi todella kätevästi. Hammastahnaksi voit valita orgaanisen, hellävaraisen ja 99 % luonnollisia ainesosia sisältävän GUM® BIO hammastahnan.

Ensiapulaukku

Löytyykö mökiltäsi tai autostasi jo ensiapulaukku? Jos ei niin sellainen kannattaa hankkia.