Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
 

S-Apteekki

Bonussäännöt

Apteekki Isokanteleen kuluttaja-asiakkaana voit kerryttää S-ryhmän Bonusta S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän sääntöjen ja näiden sääntöjen mukaan.

Kuka voi kerryttää Bonusta apteekkiverkkokaupassa?

Bonusta voivat kerryttää kaikkien osuuskauppojen asiakasomistajat ja asiakasomistajatalouteen kuuluvat henkilöt (jäljempänä Asiakasomistaja). Bonus maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenelle.

Mistä Bonus kertyy?

Voit kerryttää Bonusta kaikista vihreällä bonustunnuksella merkityistä tuotteista, kun olet tunnistautunut Asiakasomistajaksi tuotteiden tilaamisen yhteydessä. Bonusta kertyy Apteekki Isokanteleelle maksettujen tuotteiden arvonlisäverollisen myynnin osuudesta. Bonusta kertyy vain yksityistalouden ostoista, ei yritys- eikä elinkeinotoimintaa varten tehdyistä ostoista.

Bonusta eivät kerrytä lääkevalmisteet (esim. resepti- ja itsehoitolääkkeet). Bonusta ei kerrytä toimituskulut, tiliostot tai viivästyneestä laskun maksamisesta aiheutuneet kulut.

Miten Bonus lasketaan?

Bonus lasketaan oman osuuskauppasi kulloinkin voimassaolevan normaalin bonustaulukon mukaan. Tarkista bonustaulukko S-kanavalta. Bonusprosentti määräytyy kalenterikuukauden aikana asiakasomistajatalouden yhteenlaskettujen bonusostojen perusteella.

Asiakasomistajan ostojen Bonusta kerryttävä summa kirjataan bonusostoksi 21 päivän kuluttua ostopäivästä edellyttäen, että Asiakasomistaja ei ole käyttänyt etämyynnissä lain mukaan noudatettavaa 14 päivän peruuttamisoikeutta, joka lasketaan siitä, kun Asiakasomistaja on vastaanottanut tuotteen.

Bonusoston kirjautumisen voit tarkistaa S-mobiilista (Bonusostot-osiosta) tai Omalta S-kanavalta.

Miten Bonus maksetaan?

Bonus koko asiakasomistajatalouden bonusostoista maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenelle Bonuksen kertymäkuukautta seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä.

Etuhintaiset tuotteet

Jos hintaetu myönnetään vain Asiakasomistajille, sinun tulee tunnistautua Asiakasomistajaksi tuotetta tilatessasi. Bonusta saa myös etuhintaisista tuotteista samoilla edellytyksillä kuin normaalihintaisista tuotteista.

Asiakastiedot ja tietosuoja

Jotta verkkokauppaostoistasi on mahdollista kerryttää Bonusta, on SOK:n ja Apteekki Isokanteleen tarpeen käsitellä henkilötietojasi. Apteekki Isokannel toimittaa ostojesi Bonusta kerryttävän euromäärän SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kirjattavaksi bonusostoksesi. Tarkemman kuvauksen käyttöehdoista ja tietosuojasta löydät täältä

Vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Apteekki Isokannel ei ole velvollinen hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta.

Muita sääntöjä

Sen lisäksi mitä S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän säännöissä määrätään asiakasomistajaetujen päättymisestä, Bonuksen kertyminen päättyy, jos S-ryhmän ja Apteekki Isokanteleen välinen yhteistyösopimus päättyy.

Apteekki Isokannel pidättää väärinkäyttötapauksissa oikeuden olla maksamatta tai periä jo maksettu Bonus takaisin.

Apteekki Isokanteleella on oikeus muuttaa näitä bonussääntöjä. Ajantasaiset bonussäännöt löytyvät aina apteekkiverkkokaupasta tältä sivustolta.