Kaikki ACO-tuotteet -20 %

ACOn tuotteet on suunnattu pohjoismaiden vaativiin sääolosuhteisiin. Tuotevalikoimaan kuuluu hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin kasvojen- ja vartalonhoitotuotteista aurinkotuotteisiin. ACOn tuotevalikoimasta löydät niin puhdistukseen, kosteutukseen kuin ihon täsmähoitoihin sopivat ratkaisut. Tuotemerkin sävyttävät ihoa hoitavat päivävoiteet ovat myös hyvin pidettyjä.

Rasvainen iho

Rasvaiselle iholle sopii ihon päivittäiseen puhdistukseen Spotless Daily Face Wash tai Spotless Daily Purifying Toner. Kosteutukseen suositellaan Spotless Blemish Treating- tai Spotless Daily -kosteusvoidetta. Ihon epäpuhtauksiin suositellaan Spotless Spot -hoitovoidetta, Spotless Cover -peitepuikkoa tai Spotless Acne -hoitovoidetta. 

Kuiva iho

Kuivalle iholle suositellaan puhdistusaineeksi Face Soft&Soothing Toner, Face Micellar Cleansing Water tai Face Soft&Soothing Cleansing Lotion. Kosteutukseen suositellaan Face 3+3 Day -voidetta, Face Nourishing Night -voidetta tai Face Caring -kasvovoidetta. Ihoa voi rauhoittaa Face Resque -suihkeella tai Face Renewing -kasvoöljyllä.

Normaali iho

Normaalin ihon puhdistukseen sopii Face Refreshing Cleansing Lotion tai Face Refreshing Toner. Kosteutukseen suositellaan Face Moisturising Day - ja Face Moisturising Night -voiteita.

Sekaiho

Sekaihon puhdistukseen sopii Face Refreshing Cleansing LotionFace Refreshing Toner, Face Rebalancing Cleansing Foam tai Face Pure Glow Renewing Daily Cleanser. Lisäksi suositellaan käytettävän Face Pure Glow Perfecting -seerumia. Kosteusvoiteiksi suositellaan Face Pure Glow Purifying Day - ja Face Pure Glow Rebalancing Night -voiteita.  

Herkkä iho

Herkän ihon puhdistukseen sopii Face Micellar Cleansing Water tai Face Sensitive Balance Micellar -geeli. Kosteutukseen sopivat Face Sensitive Balance Fluid - tai Face Sensitive Balance -kasvovoide. Tuoteperheeseen kuuluu myös herkälle iholle suunnattu silmänympärysvoide

Ikääntyvä iho

Ikääntyvän ihon puhdistukseen on suunnattu Face 3 IN 1 -puhdistusemulsio, seerumiksi saman tuotesarjan Face Age Delay Serum ja kosteutukseen suositellaan Face Age Delay Day ja Face Age Delay Night -voiteita (normaalille ja sekaiholle). Kuivalle iholle sopivat kosteutusvoiteet löytyvät täältä ja täältä. Silmänympärysvoiteeksi sopii Face Age Delay Eye Cream

ACO MEN

ACO Men on miehille suunnattu ihonhoidon tuotesarja. Kasvojen puhdistukseen on suunnattu ACO MEN -puhdistusgeeli ja kosteutukseen ACO MEN -kasvovoide.

 

Tuotteet 1-32 / 122

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu