Ilmainen toimitusvaihtoehto saatavilla kaikkiin tilauksiin!

Orionin keräilykampanja

 

Saat meiltä keräilykoodit jokaisesta vähintään 9 euron hintaisesta itsehoitotuotteesta tai lahjan heti mukaan ostamalla kuusi keräilytuotetta kerrallaan. Mobiilikeräilyn tuotteet ovat ainoastaan koodeilla lunastettavissa Orionilta, eivät suoraan saatavissa S-Apteekista.

 

Orionin keräilytuotteet ja houkuttelevat tuotelahjat ovat kaunista kerättävää kotiin tai lahjaksi. Tarjolla on Arabian, Marimekon ja Fiskarsin laadukkaita klassikkoja sekä Orionin tuotteita kivassa puuvillakassissa. Voit valita myös aineettoman lahjan Itämeren pelastamiseksi. Mobiilikeräilijöille on tarjolla laajempi tuotelahjavalikoima.

Perinteiset tuotelahjat

 • Arabian Muumi-klassikkomuki (Arabian Muumi-klassikkomuki 75 v -juhlaleimalla: 3 dl, erikoiserä, kokoelmassa 21 erilaista mukia, mukin hahmo ei valittavissa)

 • Marimekko Siirtolapuutarha-tyynynpäällinen (50 x 50 cm)

 • Fiskars Essential-yleisveitsi (21 cm) ja -veitsenteroitin
 • Orionin tuotteita ja puuvillakassi (Biorion shampoo 100 ml, Biorion hoitoaine 100 ml, DeviSol Fruity 10 mikrog 200 tabl, Posivil FluZink Anis 40 tabl. ja I love Orion puuvillakassi). Tuotteet voivat vaihdella.

Mobiilikeräilyn tuotelahjat

Mobiilikeräilijät voivat valita minkä tahansa keräilykampanjan perustuotelahjoista tai vain mobiilikeräilijöiden saatavilla olevasta lisävalikoimasta:

 • Ruutu+ palvelu (3 kk)
 • Supla+ ääni- ja e-kirjapalvelu (2 kk),
 • Marimekon Kaika Räsymatto -pussukka
 • Fiskarsin sakset, kierrätysmateriaali/erikoiserä
Mobiilikeräily myös muistuttaa käyttäjäänsä sähköpostiviestein, jos keräily on jäämässä kesken. Ilmoittaudu mukaan ja kirjaa oston yhteydessä saamasi koodi sivustolle orionkeraily.fi. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi vain keräilykampanjan toteuttamiseen ja palkintojen toimittamiseen.

Näin mobiilikeräily toimii

 1. Pyydä apteekista mobiilikoodi aina, kun ostat kampanjatuotteen.
 2. Mene osoitteeseen orionkeraily.fi ja kirjaudu antamalla sähköpostiosoitteesi.
 3. Lisää apteekista saamasi koodi tilillesi.
 4. Kun olet kirjannut 6 koodia, valitse mieleisesi lahja.
Rajaa
Listausvalinnat

Tuotteet 1-8 / 180

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-8 / 180

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen