Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
 

Resource® -20 %

Resource® Addera Plus

Resource® Addera Plus on virkistävä ja helposti nautittava ravintojuoma. Juomaa voidaan käyttää ravitsevana janojuomana veden ja mehun tilalla sekä ruokajuomana. Resource® Addera Plus sisältää hedelmämehua, mikä antaa sille raikkaan ja luonnollisen maun. Juoma sisältää heraproteiinia maidosta, joka edesauttaa palauttamaan lihasmassan. Juoman sisältämä heraproteiini voi osaltaan helpottaa mahalaukun tyhjenemistä ja näin edesauttaa hyvää siedettävyyttä. Resource® Addera Plus on tarkoitettu ruokavaliohoitoon potilaille, joilla on sairauteen liittyvä vajaaravitsemus tai sen riski. Soveltuu potilaille, jotka tarvitsevat lisä energiaa ja proteiinia, sekä rasvojen imeytymishäiriön aiheuttaman kroonisen ripulin, keliakian ja lyhytsuolioireyhtymän yhteydessä.

Resource® Protein

Resource® Protein on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, runsasproteiininen ravintojuoma, jonka rasvapitoisuus on suhteellisen pieni. Tarkoitettu ruokavaliohoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemusriskissä oleville potilaille, joilla voi olla kohonnut proteiinintarve, esim. leikkauksen, lonkkamurtuman 1, haavanhoidon 2,3 tai sarkopeenisen lihavuuden vuoksi.4 Sopii myös esim. Crohnin taudin yhteydessä.

Resource® 2.0+fibre

Resource® 2.0+fibre on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, runsasenerginen täydennysravintojuoma.  Resource® 2.0+ fibre sisältää sekoituksen liukoisia kuituja, 50 % FOS ja 50 % GOS. Resource® 2.0+ fibre on tarkoitettu vajaaravittujen tai vajaaravitsemusriskissä olevien potilaiden ruokavaliohoitoon. Hyvä valinta vajaaravituille potilaille, joiden on vaikea syödä ja juoda suuria määriä. Juoma sopii hyvin välipalaksi ja sen voi jakaa pieniin annoksiin päivän mittaan nautittavaksi. Juomaa voidaan myös käyttää nesterajoituksen yhteydessä.

Resource® Ultra

Resource® Ultra on tiivistetyssä muodossa oleva ravintojuoma, jossa on korkea proteiini- ja energiasisältö. Saatavana neljä hyvää makuvaihtoehtoa. Juoma sisältää korkealaatuista proteiinia jossa on suuri määrä heraa (42 % heraa, 58 % kaseiinia). Herassa on luonnostaan paljon välttämätöntä aminohappoa, leusiinia. Leusiini on osaltaan mukana lihasproteiinisynteesin säätelyssä ja on tutkimuksissa osoittanut voivansa tehokkaasti lisätä lihasmassaa ja -toimintaa. Yhdessä leusiinin kanssa tarpeeksi suuri energian ja proteiinin saanti on ratkaisevaa proteiinisynteesin stimuloinnissa. Resource® Ultra on tarkoitettu vajaaravittujen tai vajaaravitsemusriskissä olevien potilaiden ruokavaliohoitoon. Sopii myös esim. Crohnin taudin yhteydessä. Resource® Ultra on hyvä valinta potilaille, joilla on lisääntynyt energian- ja proteiinin tarve (esim. monisairaille ja keuhkoahtaumataudin, lonkkamurtuman ja haavojen paranemisen yhteydessä jne.) sekä vähentyneen lihasmassan yhteydessä. Sopii hyvin vajaaravi- tuille potilaille, joilla on vaikeuksia syödä ja juoda suurempia määriä (esim. syövän, keuhkoahtaumataudin, geriatristen ravitsemusongelmien tai sydämen vajaatoiminnan yhteydessä). Juomaa voidaan myös käyttää nesterajoituksen yhteydessä.

Resource® on kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu vajaaravittujen tai sen riskissä olevien potilaiden ruokavaliohoitoon.

Käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

Rajaa
Listausvalinnat

28 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu