Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
 

Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat verkossa

Maksaminen verkkokaupassa on turvallista. Mitään maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Teemme yhteistyötä auktorisoidun maksupalveluntarjoajan kanssa. Tiedot käsitellään SSL -suojatun yhteyden kautta palveluntarjoajan maksamisjärjestelmään. SSL-yhteydessä maksutiedot kulkevat salatun yhteyden kautta. Ulkopuoliset eivät pääse näkemään maksukortin tietoja.

Verkkokaupan maksupalveluntarjoaja käsittelee tietoja kansainvälisten luottokorttiyhtiöiden tietoturvastandardin (PCI DSS) mukaan. Palveluntarjoajan virallinen PCI DSS sertifiointi auditoidaan säännöllisesti. Pankkitunnuksilla maksaessa asiakas ohjataan suomalaisten verkkopankkien maksupalveluihin, joissa maksutapahtumat rekisteröidään turvallisesti kunkin pankin omassa maksujärjestelmässä.

 

Verkkopankki

Verkkokaupassa on käytössä seuraavien pankkien verkkopankkimaksu: S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Handelsbanken, Ålandsbanken, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki ja Aktia. Maksusuorituksen jälkeen valitse "Palaa myyjän palveluun", jos verkkopankki ei ohjaa sivustoa automaattisesti takaisin verkkokauppaan.

Mobilepay

Verkkokaupassamme on käytössä Mobilepay.

Pankki- ja luottokortti

Pankki- ja luottokorteista verkkokaupassa on käytössä Visa ja Mastercard.

 

Toimitustavat verkossa

Tuotteen toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Toimitusaika on tavallisesti 2-4 arkipäivää. Kampanjoiden aikana toimituksissa voi olla viivettä. 

Nouto myymälästä 0€ (norm. 4,95 €)
Yli 100 € ostosten toimitus veloituksetta myymälään
Maksimikoko 80 cm x 180 cm x 80 cm ja maksimipaino 35 kg. Myymälänouto ei ole aina mahdollinen isoille tuotteille. Huomioithan, että kaikki myymälät eivät ole osa noutoverkostoa.

 

Postin pakettiautomaattiin 0€ (norm 4,95 €)
Yli 100 € ostosten toimitus veloituksetta pakettiautomaatiin
Maksimikoko 60 cm x 36 cm x 60 cm ja maksimipaino 35 kg
Huomioithan, että pakettiautomaatin ollessa täynnä Posti pidättää oikeuden ohjata paketin automaattia lähimpänä olevaan postitoimipaikkaan noudettavaksi. Käytäntö pätee myös paketin koon ylittäessä automaatin mitat.

 

Paketti Postiin 0€ (norm. 6,90 €)
Alle 35 kg painoiset paketit

 

Paketti Kotiin 9,90 €
Alle 35 kg painoiset paketit. Toimitus ulko-oven välittömään läheisyyteen

Pikatoimitus Kotiin
Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa asuville tarjotaan 3h pikatoimitusta alkaen 4,90€. Pikatoimitus on voimassa arkisin (ma-pe) klo 17 saakka. Tämä jälkeen tai viikonloppuna tulleet pikatoimitustilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä. Lopullinen pikatoimituksen hinta päivittyy tilaukselle syötettyäsi toimitusosoitteen.