Niveltuet, tukisukat ja tukipohjalliset

S-Apteekin laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löydät apua nivelten rasitukseen ja tukemiseen tarpeisiin. Niveltuet toimivat oikeaoppisen asennon tukena rasitusoireissa ja nivelkivuissa. Niveltuet voivat helpottavat elämää ja vähentää kiputiloja.

Hoidolliset tukisukat ovat tarpeen seisomatyössä, matkustamisessa tai silloin kun jalat ovat pitkään istuma-asennossa. Tukisukkien käyttö tukee jalkojen verenkiertoa ja ehkäisee veritulppien muodostumista. Lämpösukat aktivoivat jalkojen pintaverenkiertoa ja ovat apuna ääreisverenkierron häiriöissä.

Tukipohjalliset voivat tuoda apua jalkakipuihin. Jalkapohjan kiputila voi johtua liiallisesta rasituksesta tai ylipainosta. Myös kovilla alustoilla seisominen ja asentovirheet voivat aiheuttaa kipua jaloissa. Tukipohjalliset ovat suunniteltu tuki- ja liikuntaelimistön kunnon ja toimintakyvyn tueksi liikkumiseen. Tukipohjalliset voivat olla tarpeen työssä, arjessa ja urheilussa. Tukipohjalliset sekä kantapään alla olevat tukityynyt vaimentavat jalkapohjiin kohdistuvia iskuja askeltaessa.

Jalkapohjien kiputilojen itsehoitona voi välttää kipua aiheuttavaa rasitusta sekä käyttää tarpeen mukaisia tukipohjallisia.

Tuotteet 1-32 / 177

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu