Laastarit ja teipit

Haavan päälle asetetaan laastari. Jos haavan reunat ovat erillään ne tulee asettaa vastakkain laastaria laitettaessa. Apuna voi käyttää perhosteippiä. Haava voidaan myös peittää kuivalla harsolla tai siteellä.

Huuliherpeslaastarit

Huuliherpeslaastari suojaa ja hoitaa huuliherpestä huomaamattomasti laastarin alla. Tuote suojaa ihovauriota vedeltä, lialta ja bakteereilta. Laastari tehoaa parhaiten kun sen käyttö aloitetaan heti ensimmäisten oireiden ilmetessä.

Huuliherpeslaastari tulee laittaa puhtaalle ja kuivalle iholle. Samanaikaisesti käytetyt voiteet voivat estää laastarin tarttumisen iholle. Laastari voi olla paikallaan niin kauan kuin se pysyy tiiviisti kiinni iholla. Kun laastari alkaa irrota niin se tulee vaihtaa uuteen. Käytä tuotetta pakkauksen mukana tulevien ohjeiden mukaisesti.

Huuliherpes on yleinen viruksen aiheuttama infektio, joka aiheuttaa rakkuloita. Ensioireena voi olla kirvelyä, kutinaa ja kihelmöintiä. Tämän jälkeen ilmestyvät rakkulat jotka muuttuvat rikkoutuessaan kipeiksi haavaumiksi ja muutamassa päivässä ruviksi. Virus tarttuu pisara- ja kosketustartuntana.

Rajaa
Listausvalinnat
Tuotemerkki
  1. Compeed 2 tuotteet
  2. Mills 1 tuote
  3. Gymstick 1 tuote
  4. 3M 1 tuote
  5. Snögg 1 tuote
  6. Mepitac 1 tuote
Vähemmän

Tuotteet 1-32 / 107

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-32 / 107

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen