Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
 

Ihonhoito ja perusvoiteet

Perusvoide auttaa pitämään ihon pehmeänä ja suojaa ihoa kuivumiselta. Ihonhoidon tuotteet ovat rasvapitoisuudeltaan erilaisia (geelit, lotionit, emulsiot, voiteet ja öljyt). Ihon tila, vuodenaika ja olosuhteet vaikuttavat siihen minkälaista tuotetta tarvitaan. Myös yksilölliset tekijät ja mieltymykset vaikuttavat oikean tuotteen löytämiseen.

Kosteuttava perusvoide (Aqualan L) on kevyt ja imeytyy nopeasti ihoon (normaali tai kuiva iho, atooppisen ihon perushoito). Hoitava perusvoide (Novalan) kosteuttaa ihoa ja jättää suojapinnan luonnostaan kuivalle, atooppiselle tai hilseilevälle iholle. Erikoisperusvoiteet (Ceralan, Lipolan) sisältävät ihon läpäisyesteeseen vaikuttavia rasva-aineita, jolloin iho säilyttää luonnollisen kosteutensa paremmin.

Mieto kortisonivoide (Hydrocortison, Sibicort) soveltuu allergisten ihottumien, auringon polttamien, hyönteisten puremien ja muiden kutittavien, punottavien ihottumien itsehoitoon. Kortisonivoide ei sovellu bakteerien, sienten tai virusten aiheuttamien ihottumien hoitoon. Ihon sieni- ja bakteeritulehduksille on omat niille soveltuvat voiteet (Lamisil, Bacibact).

Tuotteet 1-32 / 155

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu