Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
 

Intiimituotteet

S-Apteekin tuotevalikoimasta löydät kattavan valikoiman intiimituotteita. Valikoima sisältää laadukkaat tuotteet intiimialueiden puhdistukseen, erilaisiiin intiimivaivoihin ja niiden hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Valikoima sisältää myös intiimitarvikkeet. Voit tutustua tuotteisiin kaikessa rauhassa, netistä tilaaminen on vaivatonta ja toimitus luotettavaa.

Yleisiä intiimialueiden vaivoja ovat hikoilu, erilaiset intiimialueiden ärsytystilat ja peräpukamat. Hyvä hygienia iholla ja kainaloissa estää hajuhaittojen syntymistä kun bakteerien määrä ei pääse kasvamaan. Ihon ja intiimialueiden puhdistuksessa apteekin pesutuotteet ovat hellävaraisia ja kosteuttavia.

Peräpukamiin liittyvät vaivat ovat yleisiä. Peräpukamien oireena on verta ulosteessa ja kirkas veri ulostamisen jälkeen pyyhkiessä. Huomaa kuitenkin, että jos vaiva on toistuva, verenvuoto runsasta, verta on ulosteen seassa tai itsehoitovalmisteet eivät auta, on syytä hakeutua lääkäriin.

Seksuaaliterveyden hoitoon ja vaivoihin saa apua limakalvojen kosteuttamiseen tarkoitetuista voiteista ja liukuvoiteista. Intiimialueiden hiivatulehduksiin on kuuriluonteisesti käytettäviä itsehoitolääkkeitä.

Kuukuppi on helppokäyttöinen, ekologinen ja vaivaton kuukautissuoja, kokeilemalla löydät sopivan omaan tarpeeseen sopivan tuotteen.

Tuotteet 1-32 / 92

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu