Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
 

Laihdutus ja lisäravinteet

S-Apteekin tuotevalikoima sisältää itsehoitotuotteita, jotka ovat tarkoitettu avuksi painonhallintaan sekä lihavuuden hoitoon. Lisäravintovalmisteet täydentävät ruokavaliota silloin, kun tavallinen ruokavalio ei tyydytä ravitsemuksen kokonaistarvetta.

Lihavuuden hoitoon tarkoitettuja lääkevalmisteita käytetään vähäenergisen ruokavalion ohella. Valmisteet estävät rasvojen imeytymistä suolistossa. Laihdutuksen avuksi nopeaan painonpudotukseen on saatavilla myös ateriankorvikkeita ja VLCD-laihdutusvalmisteita (vähäkalorinen dieetti).

Kliiniset ravintovalmisteet ovat elintarvikkeita, jotka ovat tarkoitettu ruokavaliohoitoon. Jos ravinnon saanti on riittämätöntä, kliininen ravintovalmiste auttaa täydentämään ruokavaliota kokonaan tai osittain.

Korkean kolesterolin alentamisessa auttaa vähärasvainen ruokavalio jossa suositaan pehmeitä rasvoja, sekä kuitupitoisia kasviksia, hedelmiä, marjoja sekä kokojyväviljaa. Kolesterolia alentavan ruokavalion tueksi voi käyttää apteekin kuituvalmisteita, ja muita kolesterolitasoon vaikuttavia valmisteita.

Terveellinen ruokavalio ja liikunta ovat painonhallinnan perusta. Lisäksi tulee huolehtia, että ruokavalio on ravitsemuksellisesti tasapainossa. Energiaravintoaineita (hiilihydraatit, rasvat ja valkuaisaineet eli proteiinit) tulee saada sopivassa suhteessa ravitsemussuositusten mukaisesti. Riittävä suojaravintoaineiden (proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet) saanti on tärkeää.

 

Suosituimmat laihdutustuotteet

Painonhallinnassa, kun halutaan laihduttaa, tulee energian määrää vähentää. Liikunta lisää energiankulutusta ja edistää painon putoamista. Painonhallinnan tuotteet ovat tarkoitettu aikuisille ja ne vaativat lääkeneuvontaa. Käyttöohjeita tulee noudattaa huolellisesti.

XL-S Max Strength Sticks on luonnollista clavitanolia sisältävä painonhallintavalmiste, joka vähentää kalorien saantia rasvasta, hiilihydraateista ja sokereista. Tuote estää ravintoaineiden pilkkoutumista ja imeytymistä. Hyvänmakuinen ja vegaaninen tuote on pakattu käteviin annospusseihin. Käytetään tehokkaaseen painonpudotukseen tai painonhallintaan vähäkalorisen ruokavalion ja liikunnan tukena.

Orlistat Sandoz -tuotetta käytetään lihavuuden hoitoon. Vaikuttavana aineena orlistaatti estää rasvojen imeytymistä ateriasta. Kapselit otetaan ennen ruokailua. Lääkkeen käytön aikana noudatetaan vähärasvaista ruokavaliota jotta aineen haittavaikutukset pysyvät hallinnassa.

XL-S Medical Direct on kuituvalmiste jonka tarkoitus on estää rasvan imeytymistä, lisätä kylläisyyden tunnetta, ja tasata verensokeria.

 

Suosituimmat lisäravinteet

Nutridrink compact protein -lisäravinteet ovat tiivistetyssa muodossa olevia, helposti nautittavia sekä erittäin runsaasti energiaa ja proteiinia sisältäviä valmisteita.

Nutricia Souvenaid -juoma on tarkoitettu käytettäväksi varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Souvenaid sisältää Alzheimerin tautiin sopivan patentoidun ravintoaineyhdistelmän.

Tutustu lisäravinteiden tarjontaan, valikoimasta löytyy tuotteita erilaisiin yksilöllisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Lisäravinne voi olla tarpeen toipilaalle, vanhukselle, syöpäpotilaalle, anorektikolle sekä nielemisvaikeuksista tai vajaaravitsemuksesta kärsivälle.

Lisäravinteita löytyy helposti nautittavassa muodossa ja usean eri makuisena nesteinä, pirtelöinä, soseina, vanukkaina sekä jauhemaisena tuotteena ja kapseleina.

Tuotteet 1-32 / 126

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu