Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
 

Lapset, äitiys ja raskaus

S-Apteekin tuotevalikoimasta löydät raskaus- ja imetysajan parhaat tuotteet, sekä lasten hoidossa tarvittavat valmisteet. Raskaus- ja imetysaikana keho tarvitsee hyvää huolenpitoa ja hoivaa. Vartalovoide ylläpitää ihon elastisuuden, kiinteyttää, vahvistaa ja uudistaa ihoa. Lapsen hoitoon on omat tärkeät tuotteet, kuten tukkoisen nenän huuhtelun tarvikkeet. Raskautta suunnitellessa ovulaatiotesti kertoo hedelmälliset päivät tulla raskaaksi. Raskaustestillä voi selvittää ja varmistaa onko raskaana.

 

Suosituimmat äitiys- ja raskaustuotteet

S-Apteekin suositusta valikoimasta löydät ovulaatio- ja raskaustestit (Apteekin raskaustesti, Clearblue digitaalinen raskaustesti, Clearblue digitaalinen ovulaatiotesti).

Sebamed Anti-Stretch Mark Cream voide auttaa ihoa ylläpitämään kimmoisuutta ja ehkäisee raskausarpien syntymistä. Lansinoh lanoliinivoide on lisäaineeton luonnontuote, joka hidastaa kosteuden haihtumista iholta ja suojaa ihoa rintaruokinnassa.

Alfamed Teething Gel on avuksi vauvoille hampaiden tulosta aiheutuviin kipuihin ja ikenien turvotuksiin. Turvallinen tuote ei sisällä paikallispuudutetta tai kipulääkettä.

Physiomer on käyttövalmis nenähuuhtelutuote lasten nenän huuhteluun, puhdistukseen ja kosteutukseen. Hellävarainen steriili merivesiliuos on helppo suihkuttaa pieneen nenään. Suihke poistaa tukkoisuutta ja helpottaa nenän kautta hengittämistä sekä ehkäisee ylähengitystieinfektioita.

Vicks VapoRub -voidetta hierotaan rinnan ja selän iholle nuhakuumeen ja influenssaan liittyvien oireiden lievittämiseen (yli 2-vuotiaille). Iholle vapautuu lääkitseviä höyryjä. Voidaan käyttää myös höyryhengitykseen (yli 6-vuotiaille).

Rajaa
Listausvalinnat
Annostelumuoto

Tuotteet 1-32 / 56

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu