Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
 

Mittarit, testit ja laitteet

S-Apteekin tuotetarjonta sisältää kattavan valikoiman apuvälineitä itsehoitoon ja testaukseen. Laaja tuotevalikoima antaa mahdollisuuden itsetestaukseen erilaisissa terveyspulmissa. Jos epäilee vaikka raudanpuuteanemiaa, keliakiaa tai kilpirauhasen vajaatoimintaa, on ne mahdollista testata kotona itsetestillä. Kotitestillä voi selvittää myös intiimivaivojen tulehduksia ja tartuntoja.

 

Yleisimmät testit ja mittarit

Well02 on monipuolinen hyvinvointilaite. Laitteen teknologia yhdistää säädettävän ulos- ja sisäänhengitysvastuksen sekä höyryhengityksen. Laite mahdollistaa yksilöllisen hengitysharjoittelun. Nenämaskilla voi hengittää höyryä suoraan ylähengitysteihin.

Automaattisella verenpainemittarilla (Omron M3 VP-mittari) on helppo mitata verenpaine onnistuneesti. Mittari ilmoittaa myös epäsäännöllisestä sykkeestä.

Ketoaineiden määritys virtsasta, kun verensokeri on toistuvasti korkealla, tai sairauden, stressin tai raskauden yhteydessä, on helppoa ja yksinkertaista tehdä Ketostix reagenssiliuskalla.

Borrex punkkitestillä voi osoittaa kantaako punkki borrelioosia aiheuttavia bakteereja. MediGoo Borrelioositestin voi tehdä 2-6 viikkoa punkin puremasta.

HIV -kotitesti (AAZ Autotest VIH) tehdään sormenpäästä otettavasta verinäytteestä. Testi antaa luotettavan tuloksen, kun altistumisesta on kulunut 3 kuukautta. Testin suorittamisen kestää 5 minuuttia ja tulos on valmis 15 minuutin kuluttua.

Tuotteet 1-32 / 65

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu