Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
 

Silmät, korvat ja nenä

S-Apteekin tuotevalikoimasta löytyy sopivia itsehoitotuotteita yleisimpiin silmien, korvien ja nenän vaivoihin.

Silmät saattavat olla kuivat tai punoittaa ja tarvitsevat hoitavia silmätippoja. Silmien kirvely, väsyminen, valonarkuus tai roskan tunne silmässä voi olla oire silmien kuivuudesta. Allergiat, kuiva huoneilma tai pitkäjaksoinen työskentely näyttöpäätteellä voivat olla tilanteita, missä silmätipoista on apua.

Kuivaa nenää ja nenän tukkoisuutta voi hoitaa itsehoitotuotteilla. Nenäsuihkeita käytetään tukkoisen nenän avaamiseen. Nenän kostutustuotteet, suihkeet, tipat ja voiteet hoitavat kuivia ja arkoja nenän limakalvoja.

Korvien puhdistaminen onnistuu suihkeiden ja tippojen avulla. Korviin on saattanut kertyä korvavaikkua jonka liuottamiseen ja poistamiseen tarvitaan apteekin itsehoitotuotetta. Tilapäistä lievää korvakipua voi hoitaa puuduttavilla tipoilla.

 

Suosituimmat silmä-, korva- ja nenälääkkeet

Oftagel-silmägeeli kostuttaa ja lievittää tilanteissa, joissa oma kyynelneste ei ole riittävä. Saatavana kerta-annospipetteinä sekä silmätippapullossa. Tuote sopii pitkäaikaiseen käyttöön.

Thealoz Duo suojaa, kosteuttaa ja voitelee silmiä ja sopii keskivaikean tai vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Kaksivaikutteinen tuote vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita.

Iiris-silmätipat on kuivia ja ärtyneitä silmiä kosteuttava ja hellästi hoitava tuote, joka sopii käytettäväksi myös piilolinssien kanssa ja taittovirhekirurgian jälkitiloissa.

Korvasuihke on helppokäyttöinen tuote korvakäytävien hoitoon. Otocur on jojobaa sisältävä korvasuihke jota käytetään kerran viikossa. Otocur pehmittää korvavahaa ja helpottaa liiallisen vahan poistumista korvasta.

A-VITA PLUS -nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän arkoja limakalvoja. Tuote sisältää öljypohjaista liuosta sekä hoitavana lisänä A-vitamiinia, D-vitamiinia ja haavojen paranemista edistävää dekspantenolia.

Tuotteet 1-32 / 151

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu