Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
Olemme ottaneet käyttöön uuden kirjautumistavan (S-käyttäjätili). Kurkkaa lisää usein kysytyistä kysymyksistämme.
 

Suu ja hampaat

S-Apteekin valikoimassa on runsas tarjonta päivittäisessä suun hoidossa tarvittavia tuotteita, kuten suuvesiä, hammasvälitikkuja ja -harjoja sekä erilaisia fluoria sisältäviä tai hampaita valkaisevia valmisteita. Hampaiden ja suun säännöllinen ja huolellinen puhdistus ennaltaehkäisee ongelmia ja pitää suun ja hampaat terveenä.

Herkän suualueen kiusallisia ongelmia ovat suun kuivuminen, limakalvojen vauriot ja hiertymät, rakkulat sekä pahanhajuinen hengitys. Laadukkaat apteekin suunhoitotuotteet suojaavat, hoitavat ja auttavat palauttamaan suun terveyttä ongelmatilanteissa. Kuivan suun hoitoon on saatavilla pitkäkestoisia suuta kosteuttavia tuotteita. Suun limakalvon vaurioihin auttavat desinfioivat ja suojaavan kalvon muodostavat suunhoitotuotteet.

 

Suosituimmat tuotteet suun ja hampaiden hoitoon

Pehmeä kumitikku (Soft-Picks) hammasvälien puhdistukseen sopii isommille ja pienemmille hammasväleille. Laadukas kestävä tuote stimuloi myös ikenien verenkiertoa.

Suuvesi auttaa tehokkasti ienongelmissa ja ehkäisee plakin muodostumista hampaiden pinnalle. Miedosti mintunmakuinen GUM Paroex on tarkoitettu poistamaan suun bakteereja ientulehduksissa, hampaan poiston yhteydessä ja yleisesti.

Corsodyl-liuos on antibakteerinen tuote, jota käytetään tilapäisesti hammasproteesin aiheuttamiin tulehduksiin. Tuotetta voidaan käyttää myös tilanteissa, joissa hampaiden mekaaninen puhdistaminen on vaikeutunut, kuten kiinteiden oikomislaitteiden yhteydessä.

Flushnil-tabletit ovat tarkoitettu toistuvan herpesviruksen hoitoon. Hoito aloitetaan heti ensimmäisten oireiden ilmaannuttua, jolloin hyöty on paras. Flushnillia käytetään vain yhden vuorokauden ajan, kaksi tablettiannosta.

Tuotteet 1-32 / 283

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu