Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
Olemme ottaneet käyttöön uuden kirjautumistavan (S-käyttäjätili). Kurkkaa lisää usein kysytyistä kysymyksistämme.
 

Nikotiinikorvaustuotteet

Nikotiinikorvaustuotteet ovat tarkoitettu lievittämään tupakoinnin lopettamisen yhteydessä ilmenevää tupakanhimoa sekä vieroitusoireita. Nikotiinikorvaustuotteet ohjeen mukaan käytettynä vapauttavat elimistöön pienen määrän nikotiinia, jolloin tupakoinnin vieroitusoireet estyvät tai vähentyvät. Nikotiinikorvaustuotteiden käyttöä vähennetään asteittain.

Nikotiinikorvaushoito voi olla ratkaiseva apu tupakoinnin lopettamisen tueksi, jos tupakointia on yli 10 savuketta päivässä. Korvaushoitoa jatketaan riittävän pitkään (3-4 viikkoa).  Nikotiinikorvaustuotteen annostelua vähennetään hoidon aikana, näin riippuvuudesta on mahdollista päästä kokonaan eroon.

Nikotiinikorvaustuotteina on purukumia, imeskelytabletteja, suusuihkeita ja laastareita. Tuotteen voi valita myös inhalaattorin kautta hengitettävänä tuotteena tai jauhemaisena annospussina. Jauhemainen annospusseihin pakattu nikotiinituote (Zonnic mint) asetetaan suuonteloon ylähuulen alle ja annetaan sen olla paikallaan noin puoli tuntia. Nikotiinikorvaustuote valitaan tupakointitottumusten mukaan. Kun toivottu vaikutus on saavutettu, siirrytään käyttämään seuraavaksi miedointa valmistetta tai vähennetään annostusta.

Tuotteet 1-32 / 63

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu