Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
Olemme ottaneet käyttöön uuden kirjautumistavan (S-käyttäjätili). Kurkkaa lisää usein kysytyistä kysymyksistämme.
 

Vireystila ja muisti

Vireystila ja muisti saattavat heikentyä tilapäisesti univajeen tai huonolaatuisen unen takia. Keskittymiskyky ja tarkkaavaisuus voivat olla tavallista heikommat univajeen seurauksena. Uusien asioiden oppiminen ja muistiin painaminen tuntuvat hankalilta ja luova toiminta vaikeutuu, kun aivot ovat unenpuutteesta väsyneet. Väsyneenä myös virheriskit ja tapaturma-alttius kasvaa. Masentuneisuus ja jännitystilat voivat tilapäisesti vaikuttaa muistia heikentävästi, samoin alkoholin ja päihteiden käyttö.

Nukkumiseen ja univajeeseen voi vaikuttaa itsehoitotuotteena saatavilla olevilla melatoniinivalmisteilla. Melatoniini on luonnollinen hormoni joka vaikuttaa nukahtamiseen. Saatavilla on myös kasvirohdosvalmisteita, joita käytetään helpottamaan nukahtamista ja rauhoittamaan oloa.

Kuorsauksesta aiheutuvaan unen laadun heikkenemiseen on tuotteita, jotka vaikuttavat kuorsauksen syntymiseen, sekä apuvälineitä, jotka helpottavat ilman virtausta, jotta kuorsausta ei syntyisi. Kuorsauksen hoito nostaa päiväaikaista vireystilaa kun yhtenäisen unen jaksot on saatu pidemmäksi ja unen laatu parantunut kuorsauksen vähentyessä.

 

Suosituimmat tuotteet vireystilan ja muistin kohottamiseen

Melatonin Vitabalans on tarkoitettu aikaerorasitukseen lieventämiseen aikuisille. Aikaerorasitusta voi syntyä jos ylitetään useita eri aikaerovyöhykkeitä matkustettaessa itään tai länteen. Tuotteen vaikuttavana aineena on elimistön luontaisesti tuottama hormoni, melatoniini. Melatonil Vitabalans tuotetta käytetään vain lyhytaikaisesti, korkeintaan neljän vuorokauden ajan.

Somnolis kuorsauskisko toimii kuorsausta vähentävänä asentohoitona. Yläleuan ja alaleuan asento muuttuu kuorsauskiskoja käytettäessä niin, että ilman kulkutila hengityksen aikana lisääntyy. Tämä vähentää tai pysäyttää kuorsauksen. Kuorsauskiskot ovat valmistettu pehmeästä käytössä miellyttävästä materiaalista.

Sedonium on kasvirohdosvalmiste ja sen vaikuttavana aineena on valeriaana eli rohtovirmajuuri. Sedonium kasvirohdosvalmiste on tarkoitettu käytettäväksi lievien jännitystilojen ja tilapäisten unihäiriöiden helpottamiseen. Tuote ei sovellu käytettäväksi alle 12 -vuotiaille. Tuotetta ei tule käyttää muiden lääkevalmisteiden kanssa samanaikaisesti ilman ohjeistusta.

Rajaa
Listausvalinnat
Annostelumuoto
Rajaa
Listausvalinnat
Annostelumuoto
Tuotemerkki
  1. Ratiopharm 3 tuotteet
  2. Apteq 2 tuotteet
  3. Macks 1 tuote
  4. Melarest 9 tuotteet
  5. Melatonin 1 tuote
  6. Passiflora 1 tuote
  7. Sleepguide 1 tuote
  8. Snoreeze 2 tuotteet
  9. Ainoa 1 tuote
Vähemmän

Tuotteet 1-32 / 64

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu