Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
 

Kuorsauksen hoito

Kuorsauksen hoito vähentää päiväaikaista väsymystä ja vireystilaa. Kuorsauksen lääkinnälliseen hoitoon on saatavilla imeskelytabletteja ja sumutteita sekä suuhun laitettavia kuorsauskiskoja.

Mintun makuinen, ksylitolia sisältävä Snoreeze -imeskelytabletti kiinteyttää ja kosteuttaa nielun takaosan pehmytkudoksia ja vähentää näin kuorsausta. Imeskelytabletin annetaan liueta kielellä ennen nukkumaanmenoa.

Snoreeze -nielusumute kohdistetaan nielun takaosaan, annetaan vaikuttaa hetken ja nielaistaan. Sumutteen ainesosat vähentävät nielun pehmytkudosten värinää, joka aiheuttaa kuorsausta. Silence -suihke suihkutetaan nieluun, jossa sen muodostama vaahto voitelee ja supistaa nielun kudoksia. Tuote ehkäisee kuorsausta aiheuttavien kudosten värinää.

Kuorsauksen vähentämisen tai lopettamisen apuvälineitä ovat suuhun asetettavat kuorsauskiskot. Kuorsauskiskoja voi käyttää myös vähentämään lievää tai satunnaista uniapneaa. Kuorsauskiskot ovat huomaamaton ja helppokäyttöinen ratkaisu vähentämään kuorsauksen aiheuttamia ongelmia.

Rajaa
Listausvalinnat
Saatavuus

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu