Nopea toimitus alkaen 0 € | Bonusta jopa 5 % | Reseptilääkkeet helposti verkosta 
 

Lemmikin hoito

S-Apteekin tuotelajitelma sisältää itsehoitotuotteet yleisimpiin lemmikin vaivoihin ja terveyspulmiin. Karvanlähtö, ihon kutina ja tulehdukset sekä hilseily ovat ongelmia, joihin löytyy hoitotuotteita. Lemmikin ruuansulatusongelmiin voivat auttaa ravintolisät.

Hampaiden harjaus ja puhdistus eläinten hammastahnalla auttaa ehkäisemään hammaskiven syntyä. Lemmikin korville ja silmille on omat hoitotuotteensa.

 

Suosituimmat lääkkeet lemmikille

Maitohappobakteereja sisältävät valmisteet (Aptus tehobakt pet, Enteromicro complex) pitävät huolen lemmikin vatsan hyvinvoinnista. Canikur Pro pasta täydennysrehu lisää suoliston hyödyllisten bakteerien kasvua ja tukee suoliston normaalia toimintaa.

Desinfioiva sumute on kätevä tuote kaikkien eläinlajien haavojen käsittelyyn. Kasviuutetta sisältävä sumute CothiVet tuoksuu voimakkaasti yrteiltä. Aromaattinen haju estää eläintä nuolemasta haavaa ja karkottaa kärpäsiä.

Allergisen ihon hoitoon sopii ihon ärsytystä ja kutinaa rauhoittava lotion (Allermyl vet lotion). Tassuvahat ja kosteat puhdistuspyyhkeet ovat tarpeellisia tuotteita koirien ja kissojen tassujen hoidossa. Korvien hellävarainen ja tehokas puhdistaminen onnistuu Epi-Otic tai Vetcare -tuotteilla. Cazitel on matojen häätöön tarkoitettu tablettivalmiste kissoille.

Koirien rauhoittavaa feromonia sisältävä Adaptil -panta ennaltaehkäisee ja vähentää ei toivottua käytöstä pelkoa ja ahdistusta aiheuttavissa tilanteissa.

Rajaa
Listausvalinnat

Tuotteet 1-32 / 446

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu